Bericht versturen
Thuis

SMS Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

SMS-Co., Ltd werd opgericht in de vroege 21ste eeuw en bezet het bedrijf nu meer dan 20.000 vierkante meters en heeft meer dan 100 werknemers.

SMS-Co., Ltd heeft twee beroemde merken: SMS en PFG, dat over de hele wereld worden verkocht. Zijn zaken omvatten meer dan 70 landen en gebieden zoals Rusland, Australië, Centraal-Azië, West-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika. SMS-Co., de jaarlijkse omzet van Ltd is meer dan 50 miljoenen USD.

Het bedrijf heeft de zaken beschouwend op de verkoop van op zwaar werk berekende vrachtwagens en hun toebehoren gedaan. Onze hoofdproducten impliceert de vrachtwagens en de vervangstukken voor SINOTRUK HOWO, A7, SHACMAN, DOGFENG, FOTON, het NOORDENbenz, YUTONG, de vervangstukken van de HOGERE, en techniekmachine zoals SDLG, XCMG, SHANTUI, XGMA, LONKING en LIUGONG. evenals waterreductiemiddelen en chemische reagentia in bouwmaterialen enz.

SMS-Co., Ltd wordt gevestigd naast internationale logistiekhaven. Het verleent one-stop dienst van verwerving aan logistiek, veelvoudige vervoerskanalen om onbelemmerde ladingslevering te verzekeren.

SMS-Co., Ltd heeft een strategische samenwerkingsverhouding met duizenden kwaliteitsleveranciers tijdens ontwikkeling en uitbreiding gevestigd. Wij besteden snel grote aandacht aan productsourcing, hebben een productinformatie systeem terugkoppelen, en de producten strikt testen; al deze procedures helpen ons een internationaal bedrijf te worden en meer en meer krachtig te ontwikkelen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

SMS-Co., Ltd werd opgericht in de vroege 21ste eeuw en bezet het bedrijf nu meer dan 20.000 vierkante meters en heeft meer dan 100 werknemers.

SMS Co., Ltd. SMS Co., Ltd. SMS Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : SMS PFG

Aantal werknemers : 30~100

Jaarlijkse omzet : 50000000-70000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China SMS Co., Ltd. Certificaten